User Tools

Site Tools


problems_with_the_demodulator_might_be_others

WISP - Problems

I present the problems I'm facing with my wisp.
I have an Impinj Reader Speedway Revolution R420.
Speedway_rev.JPG
I configure the reader with Multireader
Multireader.JPG
To do the inventory, I use the WISP Demo C# Gui App from Intel. I'm able to connect it to the reader. The following image is the configuration
I used to do the inventory. The reader is able to inventory a commercial Tag but not my wisp.
wispdemo_config.JPG

This is what I measure with the oscilloscope while the reader is on doing the inventory:
Bitline(Input comparator)
bitlineTcorto.JPG
Bitline (green)- compA(yellow)
bitline_compA.JPG
I believe that the WISP is correctly demodulating.

Vout
vout.JPG
Vreg
vreg.JPG
Supervisor: should it be up more time?
supervisor.jpg
Transmit_RFID
tx_entera.jpg
Supervisor (green)+Tx
supervisor_tx.jpg
tx_entera_supervisor.jpg
It seems to have enough time the supervisor on to transmit the packet.
But the reader it's not receiving anything, it appear this error in the c#Gui

StatusCode = M_Success
Delete_RoSpec
===================================
StatusCode = M_Success

Stop_RoSpec
===================================
StatusCode = M_Success

Enable_RoSpec
===================================

===================================
StatusCode = M_Success

Add_RoSpec
===================================
StatusCode = M_FieldError
ErrorDescription = LLRP [420] : RFTransmitter/ChannelIndex : out-of-range
ParameterType = 222
ErrorCode = P_ParameterError
ParameterType = 224
ErrorCode = P_FieldError
FieldNum = 2
ErrorCode = A_OutOfRange

setReaderConfig

Backscatter: I measured the two impedances my antenna presents being Tx_pin 1 or 0:
backscatter2.jpg
backscatter.jpg
I'm using the last Firmware in the repository.
—-

The last modification was made by - yeagerd yeagerd on Apr 26, 2012 9:28 am

problems_with_the_demodulator_might_be_others.txt · Last modified: 2018/07/11 08:25 (external edit)